SKATTVANDRING

Ge er ut på en spännande skattvandring upp för Skuleberget där ni tillsammans med barnen söker Skulerövarnas skattkista. Vi samlas i FriluftsByn för genomgång och utdelning av utrustning. Därefter vandrar ni i egen takt upp för Höga Kusten Stigen till Skulebergets Toppstuga. Kombinera gärna med fackelvandring tillbaka till FriluftsByn klockan 15:00. Toppstugan är öppen 11:00 – 15:00.

Samling: 09:00 i FriluftsByn
Pris: 60:- per barn.
Vad ingår: Skattkarta, rövarutstyrsel, skattjägarutrustning och överraskningar.
Distans: 2,5 kilometer.

HÖGA KUSTEN STIGEN

Skattjakten går längst Höga Kusten Stigen som anses vara en av Sveriges absolut vackraste vandringsstigar. Stigen är totalt 2,5 kilometer och går mellan FriluftsByn och Skulebergets Toppstuga.
Mer information: Höga Kusten Stigen >>

HUR TUFF ÄR VANDRINGEN?

Höga Kusten Stigen är 2,5 kilometer lång och om vi går i lugn takt tar det ungefär 2 timmar. Leden rekommenderas till barn från 4 år, dock beror mycket på tidigare erfarenheter och dig som förälder. Under skattvandringen måste målsman följa med. Ta med en matsäck som kan ätas under vandringen.
Läs mer: Höga Kusten Stigen för barn >>

KLÄDSEL

Att vandra Höga Kusten Stigen kräver ingen större mängd utrustning. Ta med oömma kläder och ett par sköna skor – det fungerar toppen med joggingskor. Ett tips är att tidigt låta barnen bära en mindre ryggsäck med sitt fika och en varm tröja för pauser. Sittunderlag är alltid bra.

TILL STARTSIDA >>

Ta mig tillbaka till översikten av Eldfest.

FACKELVANDRING >>

Följ med på Lördagens fackelvandring längst den vackra Höga Kusten Stigen.

ELDSHOW >>

Missa inte lördagens eldshow med Illumina.

BOKA BOENDE >>

Prisexempel – 4 personer fre-sön från 1 580 kr.